Калина, дъщерята на Милен Цветков, разказва повече за филма в памет

...
Калина, дъщерята на Милен Цветков, разказва повече за филма в памет
Коментари Харесай

Дъщерята на Милен Цветков: Време е историята на баща ми да бъде разказана

Калина, дъщерята на Милен Цветков, споделя повече за кино лентата в памет на татко ѝ. Ррежисьорът на кино лентата " Моралът е положителното "  Веселин Диманов е този, който още веднъж ще ни срещне с починалия публицист.
Прочетете още
" Заставам зад този филм, тъй като мисля, че е време историята на татко ми да бъде разказана. За него като човек и публицист ", споделя Калина пред Нова телевизия.

" След гибелта на татко ми беше доста мъчно за мен да приказвам за неговия живот. Но откакто се срещнах с Веселин, бях сигурна, че това е индивидът, който желая да опише неговата история ", споделя още дъщерята на журналиста.

Калина показва, че е схванала какъв е татко ѝ като човек и публицист, когато е била тийнейджърка. " Тогава разбрах, че той няма да обърне тил към който и да било. Каквото и да правехме, той говореше с всеки ", спомня си тя.

По думите ѝ идният филм ще бъде доста значим за бъдещите публицисти.

" Филмът за Милен Цветков се роди малко откакто започнахме разпространяването на " Моралът е доброто " в киносалон в Бургас, където се замислих каква би трябвало да бъде идната тематика. И защото в този филм значимото бяха справедливостта и съдебната система, си споделих, че другият значим пиедестал за демокрацията е свободата на словото. И по този начин в действителност започнах да изследвам тематиката за Милен и неговата роля в построяването на модерната модерна журналистика.

Това, което мога да кажа, е, че филмът ще бъде в действителност нещо, което за първи път се прави на фона на историческите събития. През неговия живот, неговия професионален път ще разкажем на поколенията и на българските жители по какъв начин в действителност се е правила журналистика в годините на прехода и до ден сегашен в действителност ", описа Диманов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР